Depozitarea sigură previne pierderile

Unitest 5G este un sistem complet automat de monitorizare a temperaturii în cereale și alte culturi sau în așchii de lemn. Sistemul poate fi utilizat la toate tipurile de instalații de depozitare a cerealelor și poate fi adăugat atât în instalațiile noi, cât și în cele existente.

Temperatura este monitorizată în permanență cu ajutorul unui număr de senzori care sunt montați în cabluri purtătoare special concepute pentru instalația respectivă.

Software-ul Unitest 5G asigură o mare ușurință de utilizare, poate fi adaptat la toate limbile, iar cu ajutorul pictogramelor am simplificat utilizarea sistemului pentru a asigura înțelegerea globală a utilizatorului. Software-ul Unitest 5G este disponibil cu nivel de acces multiplu, prin care utilizarea parolelor asigură protecția împotriva utilizării neautorizate.

Ventilarea automată a silozurilor este importantă atunci când se generează căldură, dar este, de asemenea, foarte important ca aceasta să aibă loc la momentul potrivit și la temperatura exterioară potrivită. Unitest 5G a fost dezvoltat cu accent pe acest aspect, astfel încât să se evite ventilarea inutilă. Acest lucru asigură realizarea de economii în ceea ce privește consumul de energie electrică.

Unitest 5G nu este doar un sistem de măsurare a temperaturii; acesta poate fi utilizat și pentru a măsura nivelul produsului.