Despre noi

Cimbria Heid este o companie înființată în anul 2000 având ca scop principal livrarea produselor marca Cimbria pe piața românească.

La nivel global, grupul companiilor Cimbria reprezintă unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente procesare semințe și însilozare cereale.

La nivel local, unitățile Cimbria operează atât la nivelul unităților de fabricare a semințelor, cât și în rândul celor mai renumite ferme sau comercianți de cereale care administrează instalații de însilozare.

Produse

Cimbria dispune de tehnologia potrivită pentru a îmbunătăți calitatea și de echipa potrivită pentru a pune totul laolaltă. Dezvoltăm și fabricăm o gamă completă de produse pentru procese individuale sau pentru instalarea în linii de procesare noi sau existente. Explorați soluțiile noastre de transport, uscare, procesare, sortare optică și depozitare.

Gama noastră vastă de produse acoperă toate etapele de procesare și de depozitare a semințelor și a cerealelor

 • recepție cereale, în special recepție porumb (cu ajutorul sistemului de depănușat);
 • transport (bandă, lanț, șnec, elevatoare cu cupe, cupă pendulară etc);
 • uscare (proces continuu, uscătoare speciale porumb în știuleți, cu ardere directă și indirectă);
 • precurățitoare/ curățitoare fine (precurățitoare/ curățitoare fine Delta, cele mai eficiente și versatile instalații disponibile pe piață);
 • însilozare (silozuri cilindrice cu bază plată sau conică, silozuri dreptunghiulare, sistem de monitorizare a temperaturii);
 • sortare în funcție de dimensiune (trior cu alveole, instalații de dimensionare cu site cilindrice sau cu site plane);
 • sortare gravimetrică (separatoare gravimetrice GA, extrem de simple și de productive, separatoare de pietre);
 • instalații de sortare optică (instalații de sortare optică cu cea mai recentă tehnologie RGB, infraroșu, InGaAs, mono/bicromatice, etc.);
 • instalații de tratare (cele mai precise sisteme centrifugale, tratare continuă, uscătoare de semințe tratate);
 • soluții de aspirație praf (separatoare filtru de praf nontoxic/toxic);
 • linii de cântărire și de însăcuit (linii de însăcuit semi-automate și automate, paletizatoare);
 • soluții complet automatizate (cele mai noi și mai sigure sisteme profesionale).

Servicii

Proiectul este încheiat. Dar nu și activitatea noastră. Echipa noastră rămâne conectată cu a dumneavoastră pentru a limita timpii morți. Astfel, puteți maximiza productivitatea. Este cea mai bună parte a unei relații – confortul de a ști că aveți alături pe cineva pe care vă puteți baza. 

Fiabilitatea echipamentelor și soluțiilor Cimbria permite intervenții minime pe parcursul perioadei de funcționare a echipamentelor.

De ce să alegi produsele și serviciile Cimbria Heid SRL

 • consiliere specială în implementarea celor mai potrivite soluții;
 • dealer al unui furnizor renumit, o companie care oferă soluții complete;
 • soluții complete de automatizare;
 • calitate; clienții noștri revin mereu pentru extinderi de proiecte sau proiecte noi;
 • responsabilitate;
 • răspuns prompt.

Proiecte la cheie

Cimbria proiectează, dezvoltă, produce, instalează și oferă servicii pentru soluții personalizate. Indiferent dacă aveți nevoie de o linie de procesare completă sau de un proiect mare la cheie cu sisteme de automatizare și sisteme informatice de management foarte avansate, Cimbria vă poate ajuta. Suntem alături de dumneavoastră, cu un proces dovedit, axat pe succesul dumneavoastră.

De la utilaje individuale la proiecte la cheie – toate aceste beneficii sunt incluse într-un singur pachet

Cimbria oferă soluții personalizate în funcție de nevoile clienților, indiferent dacă este vorba de utilaje individuale, instalații complete sau îmbunătățiri de instalații existente (de procesare semințe, silozuri de beton etc) sau proiecte complexe de mare amploare care necesită sisteme avansate de automatizare.

Cunoștințele avansate ale specialiștilor în fiecare domeniu de culturi și de produse – curățare și sortare, uscare, depozitare și transport cereale și semințe, precum și alte produse agricole și industriale se îmbină armonios cu soluțiile de proiectare și de monitorizare a proceselor. În acest mod, reușim să avansăm în domenii de competență extrem de provocatoare.

Suntem lideri în toate domeniile și avem o experiență vastă în cercetare și dezvoltare, în inginerie și fabricare, precum și în managementul proiectelor, al serviciilor de consultanță, training, monitorizare site și construcții.

Stăpânim toate disciplinele și avem experiență în domeniul cercetării și dezvoltării proiectelor, al cunoștințelor produselor, ingineriei și fabricării cât și în managementul de proiect, serviciile de consultanță și construcție.