CONSULTANTA

Impreuna cu produsele furnizate de noi oferim si consultanţa bazata pe cunostinte tehnologice aprofundate si cuprinzatoare cat si o buna cunoastere a proceselor tehnologice.

Produsele noastre si fiabilitatea designului, a proiectarii si a fabricarii sunt consolidate de un management de proiect bine stapanit. Noi credem cu tarie ca niciun proiect nu este complet implementat pana in momentul in care persoanele implicate responsabile cu activitatile zilnice nu cunosc cu exactitate modul de operare, de control si de intretinere al echipamentului respectiv.

Cei peste 50 de ani de experienta in domeniul proiectarii instalatiilor si fabricilor la nivel global reprezinta o parte esentiala a consultantei pe care o oferim clientilor nostri in orice aspect legat de imbunatatirea instalatiilor. Alaturi de cunostintele aprofundate in domeniul managementului culturilor, aceasta consultanta contribuie la realizarea cu succes a unei prezentari de proiect. Un proiect bine pregatit reprezinta piatra de temelie a unei instalatii care sa functioneze satisfacator 24 de ore pe zi.

PROIECTARE

In cadrul Cimbria, am construit un know-how bazat pe cunostinte profunde de specialitate si guvernate de piata, pentru a oferi solutii de dezvoltare si pentru proiecte la cheie. Acest know-how a fost dezvoltat printr-o cercetare intensa si prin munca in echipa alaturi de clientii nostri din intreaga lume.

Atunci cand proiectam instalatii de procesare si solutii complete, punem in practica astfel de cunostinte pentru a crea o imagine de ansamblu completa. In acest fel, solutiile oferite garanteaza coordonare optima a tuturor componentelor instalatiilor si reduc pe cat de mult posibil erori survenite in functionarea zilnica sau in intretinerea utilajului.

INSTALARE

In vederea functionarii in mod constant la nivelul dorit de performanta, este esential ca instalatia, dispozitivul si echipamentele aferente sa fie instalate in mod corect. Cimbria detine avantajul de a fi reprezentata de ingineri talentati, calificati si experimentati in domeniul instalatiilor.

INSTRUIRE PERSONAL

Oferim servicii de suport intretinere si de instruire, in vederea asigurarii functionarii eficiente si pe termen lung a produselor noastre.

Personalul Cimbria Heid efectueaza astfel de servicii la sediul clientului, oferind explicatii complete si detaliate asupra modului de functionare al masinii. Inginerii nostri experimentati vor instrui personalul responsabil al clientului in mod corespunzator in momentul punerii in functiune a masinii.

INTRETINERE SI REPARATII

In calitate de leader mondial in fabricarea instalatiilor de procesare a semintelor, Cimbria detine stocuri interne generoase de piese de schimb si site.

Lucrarile electro-mecanice eficiente de service reduc la minimum golul si pierderile de productie.