Servicii

Vă oferim servicii pentru instalațiile de procesare semințe și cereale, precum și pentru instalații complete.

Consultanță

Împreună cu produsele furnizate de noi oferim și consultanță bazată pe cunoștințe tehnologice aprofundate și cuprinzătoare, cât și pe o bună cunoaștere a proceselor tehnologice.

Produsele noastre și fiabilitatea designului, a proiectării și a fabricării sunt consolidate de un management de proiect bine stăpânit. Noi credem cu tărie că niciun proiect nu este complet implementat până în momentul în care persoanele implicate responsabile cu activitățile zilnice nu cunosc cu exactitate modul de operare, de control și de întreținere al echipamentului respectiv.

Cei peste 50 de ani de experiență în domeniul proiectării instalațiilor și fabricilor la nivel global reprezintă o parte esențială a consultanței pe care o oferim clienților noștri în orice aspect legat de îmbunătățirea instalațiilor. Alături de cunoștințele aprofundate în domeniul managementului culturilor, această consultanță contribuie la realizarea cu succes a unei prezentări de proiect. Un proiect bine pregătit reprezintă piatra de temelie a unei instalații care să funcționeze satisfăcător 24 de ore pe zi.

Proiectare

În cadrul Cimbria, am construit un know-how bazat pe cunoștințe profunde de specialitate și guvernate de piață, pentru a oferi soluții de dezvoltare și pentru proiecte la cheie. Acest know-how a fost dezvoltat printr-o cercetare intensă și prin muncă în echipă alături de clienții noștri din întreaga lume.

Atunci când proiectăm instalații de procesare și soluții complete, punem în practică astfel de cunoștințe pentru a crea o imagine de ansamblu completă. În acest fel, soluțiile oferite garantează coordonarea optimă a tuturor componentelor instalațiilor și reduc pe cât de mult posibil erori survenite în funcționarea zilnică sau în întreținerea utilajului.

Montaj

În vederea funcționării în mod constant la nivelul dorit de performanță, este esențial ca instalația, dispozitivul și echipamentele aferente să fie instalate în mod corect. Cimbria deține avantajul de a fi reprezentată de ingineri talentați, calificați și experimentați în domeniul instalațiilor.