Tehnologie avansată
de sortare simplificată

Îndepărtează defectele, corpurile străine și agenții de contaminare din cele mai complexe aplicații.

Vă prezentăm gama de sortare optică SEA

Nouă și mai bună decât oricând

Gama Cimbria de sortatoare optice avansate din punct de vedere tehnologic și ușor de utilizat s-a extins pentru a vă asigura că veți găsi sistemul potrivit pentru afacerea dvs. Noul SEA.IQ și nou-denumitele SEA.CX și SEA.TR își celebrează păstrarea inovației și continuă tradiția de lider în calitate și precizie.

Pionier global în sortarea optică

Numeroșii ani de experiență poziționează Cimbria-SEA în topul furnizorilor de tehnologii de sortare optică. Pentru a găsi sortatorul optic potrivit pentru afacerea dvs., aveți nevoie de un partener pe care să vă puteți baza. Unul care înțelege cea mai mare provocare de sortare, vă permite să vă puneți soluțiile la încercare și oferă sfaturi de specialitate. Aveți nevoie de sprijin în fiecare etapă a procesului de selecție, instalare și post-vânzare. Cimbria ajută clienții să reușească de mai bine de 75 de ani. Cu o gamă largă de sortatoare optice avansate din punct de vedere tehnologic și ușor de utilizat pentru sortarea semințelor, cerealelor, mărfurilor alimentare și produselor industriale, puteți fi siguri că veți obține sistemul perfect adaptat afacerii dvs.

Linia de produse de sortare

O gamă completă de sortatoare optice avansate pentru curățarea semințelor, cerealelor, alimentelor și produselor industriale, adaptată nevoilor individuale ale clienților.

SEA CX

Cunoscut anterior sub numele de Chromex, Sortatorul optic Cimbria SEA.CX folosește o tehnologie avansată pentru a vedea ca ochiul uman și pentru a recunoaște până la 16 familii de defecte.

Află mai multe

SEA TR

Cunoscut anterior sub numele de Truer, SEA.TR dispune de un sistem avansat de viziune multispectrală cu tehnologie RGB full-color și infraroșu.

Află mai multe

SEA IQ

Integrează RGB, NIR și SWIR sau UV în fiecare set de camere. Ele funcționează pe mai multe frecvențe pentru a se potrivi cu mai multe date colectate în timpul a zeci de mii de scanări pe secundă.

Află mai multe